Over mij

Beroepsmatig ben ik voltijds quality assurance engineer bij Inetum Realdolmen en dat al meer dan 20 jaar. Kwaliteit en dus ook levenskwaliteit staat dan ook hoog in mijn vaandel en ik ben er persoonlijk dan ook al meer dan 15 jaar mee bezig. In februari 2020 heb ik besloten om er mijn bijberoep van te maken en startte ik mijn eigen zaak “Frapperend”.

Ik ben nu, na het WILDFIT 90 dagen-traject zelf gevolgd te hebben, zelf gecertificeerd WILDFIT en HOLOBODY coach geworden omdat dit een perfecte match is met alles wat ik denk, weet en ervaar over voeding en gezondheid in het algemeen. Voor ik mijn eigen WILDFIT 90 dagen traject volgde, dacht ik dat ik gezond at en naar gewicht toe was dat ook, naar mijn allergie, huiduitslag, eetgewoontes en andere kleine kwaaltjes toe was dat zeker NIET zo. WILDFIT veranderde dat allemaal op 90 dagen en het werd mijn nieuwe levenswijze.

Mensen echte rijkdom bezorgen, een betere gezondheid dus is wat mij blij maakt en dat is dan ook wat ik nu doe!

Ik bied je het WILDFIT 90 dagen-traject aan om je relatie met voedsel permanent te veranderen en dit voor iedereen die zijn kwaliteit van leven wil optimaliseren.

Ik help, steun en coach je, om tijdens het WILDFIT 90 dagen-traject, de gedragsveranderingen te maken die nodig zijn voor echte voedselvrijheid! Samen met meer vreugde en vitaliteit! Bovenop het officiële WILDFIT 90 dagen-traject krijg je er persoonlijk advies en coaching over voeding, gezondheid en mindset als extra bij.

Naast werknemer en ondernemer ben ik ook sportief, zelfzeker, ambitieus, passioneel, papa van Nanou, vastberaden, positief ingesteld en eerlijk!

Ik zal deze webpagina verder ook gebruiken om artikelen, links en zelfs quotes te posten die ik relevant vind voor voeding en welzijn – ik hoop dat je ervan zult genieten en ervan zult leren! Ik zal ook lekkere recepten posten die ik vind op de pagina’s van mijn favoriete natuurvoedingkoks en een aantal die ik zelf maak.